Yes! We gaan samenwerken!

Een webshop op maat laten maken is een behoorlijke klus en vereist ook de nodige communicatie. Omdat we je graag zo goed mogelijk willen helpen, vinden we het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jou en je bedrijf, zo kunnen we je namelijk pas echt goed helpen! We vinden het leuk om dit in persoonlijke sessies te doen, zo kunnen we direct op je vragen antwoorden en geven we advies over alles wat een webshop nodig heeft. Hoe het laten maken van een webshop gaat, dat lees je hieronder.

Let op, dit is een lange pagina, dus pak een kop koffie en ga er goed voor zitten.

Start hier

Je hebt ons gevonden, gevolgd op social media en onze website helemaal uitgeplozen. En je wil met ons gaan werken, super gaaf, we willen je namelijk ook graag gaan helpen met je webshop! In de eerste fase van onze samenwerking gaan we natuurlijk bespreken waar we je mee kunnen helpen, wil je een totaal nieuwe webshop, of wil je bijvoorbeeld alleen nieuwe productpagina’s? Ook gaan we bespreken waar je zelf tegenaan loopt, en hoe we dat voor je kunnen oplossen. Als dat allemaal gedaan is gaan we dit opzetten in een contract, hierin beschrijven we alles wat we samen besproken hebben. Dit contract krijg je zo snel mogelijk van ons in je email, om de samenwerking te bezegelen vragen we je het contract te tekenen en terug te sturen. Hiermee is onze samenwerking officieel!

Persoonlijke sessie

Een webshop is een belangrijk onderdeel van je bedrijf, en misschien is je bedrijf wel je webshop. En juist daarom vinden wij de persoonlijke sessies zo ontzettend belangrijk. Niet alleen krijgen we graag een goed beeld en gevoel van jou en je bedrijf, we willen ook een zo goed mogelijk advies daarover geven. Kan dat niet via de mail of bijvoorbeeld met een Zoom meeting? Het kan, maar in de praktijk krijgen we zo vaak te horen dat onze persoonlijke sessies zo ontzettend prettig worden ervaren dat we ervoor hebben gekozen om deze altijd te doen, tenzij er echt geen andere mogelijkheid is.

Wat doen we precies in de persoonlijke sessies? We spreken in 1 of meerdere sessies je webshop volledig door. Wat zijn je wensen, wat voor producten verkoop je, in welke belastingklasse vallen je producten, hoe en tegen welke prijs worden ze verzonden, heb je nog kortingsacties en noem het maar op. Elk belangrijk aspect van je webshop gaan we bespreken. Misschien kunnen we je ook nog advies geven op punten waar je misschien zelf nog niet aan hebt gedacht. De persoonlijke sessies zijn een belangrijk element in het maken van een webshop, wij weten hiermee precies wat we gaan doen, en jij als klant weet wat je van ons kan gaan verwachten.

Uit deze persoonlijke sessies komt een plan van aanpak, hierin staat precies wat we gaan doen, maar ook wat we van jou als klant verwachten. Hoe en wanneer lever je content aan en wat gebeurt er als dat niet op tijd is aangeleverd.

Handen uit de mouwen!

In deze fase gaan we pas echt aan de slag, we hebben alle content van jou als klant ontvangen en kunnen nu meters gaan maken. Aan de hand van het plan van aanpak gaan we nu je webshop maken. Kies je voor onze hosting dan beginnen we met bouwen op onze eigen server, blijf je liever bij je eigen hosting dan maken we je website in een “Staging envoirment”, op die manier blijft je huidige webshop ( als je die hebt ) gewoon online totdat we klaar zijn.

Dit deel van het traject neemt het meeste tijd in beslag, we gaan nu namelijk je hele webshop bouwen, inclusief alles wat we hebben besproken. Tussentijds houden we contact, zijn we nog iets vergeten ( kan altijd gebeuren ) of heb je zelf nog een geniale ingeving gehad, dan horen we het natuurlijk graag!

Controle en correctie

In de eerste correctieronde ga je het eerste resultaat van ons harde werken zien! We presenteren verschillende pagina’s en geven direct tekst en uitleg over deze pagina’s en waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt. Na deze presentatie sturen we de pagina’s door en heb je 7 dagen de tijd ons te voorzien van je mening over het ontwerp. Wil je nog wat aangepast hebben, laat het dan weten. Na de aanpassingen gedaan te hebben krijg je het vernieuwde ontwerp te zien, ben je tevreden over de aanpassingen dan wordt deze fase afgesloten.

Eventuele aanpassingen die niet vallen in de categorie correcties ( denk aan typefouten, onvolkomenheden of technische fouten ) worden vanaf hier beschouwd als extra werk. Heb je na 7 dagen niets laten horen, dan gaan we ervan uit dat alles naar wens is en gaan we door met de volgende fase van het project.

We zijn er bijna

Je nieuwe webshop is nu bijna klaar, nu we goedkeuring hebben en eventuele aanpassingen hebben doorgevoerd kunnen we beginnen met de overige pagina’s. Ook het toevoegen van alle producten kan nu beginnen.

De laatste meters

Yes! Je webshop is nu helemaal klaar, alle producten staan erin, we hebben op alle knoppen gedrukt en test-bestellingen gedaan om te kijken of alles werkt! En nu mag jij ons harde werk gaan bekijken, en natuurlijk trots zijn op jouw nieuwe webshop! Natuurlijk mag je nog een keer alles controleren, zijn er toch nog foutjes in geslopen, of vind je toch iets onverwachts, dan gaan we dat natuurlijk aanpassen.

Heb je alles gecontroleerd en ben je tevreden? Dan is het tijd om je webshop online te gaan zetten! Heb je gekozen voor een onderhoudspakket dan gaat deze in vanaf het moment dat je webshop online gaat. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over back-ups, updates of de veiligheid van je webshop, wij verzorgen dat allemaal!

Download ons
gratis ebook...

…en kom erachter hoe je met deze 16 tips meer omzet zal gaan maken, zonder ook maar 1 euro te investeren! Too good to be true? Echt niet!

Cookie erbij?

Onze website gebruikt cookies voor verschillende functionaliteiten en het uitlezen van statistieken. Op geen enkele manier verzamelen we gepersonaliseerde informatie of slaan we privacygevoelige informatie op zonder vooraf uitdrukkelijk toestemming te vragen.