Website Onderhoud

Houd je website veilig, snel en altijd Up-to-Date.

Tijd besparen met één van onze onderhouds pakketten, zodat jij kan doen waar jij goed in bent

Een website zonder zorgen over onderhoud

WordPress is 1 van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Er komen elke dag nieuwe updates bij. Het is daarom belangrijk om je website up to date te houden. Hiermee hou je je website veilig. Daarnaast is WordPress onderhoud ook belangrijk om je website goed draaiende te houden. Plugins ontwikkelen zich voortdurend. Als je deze niet allemaal op tijd update kan dit problemen op je website veroorzaken.

Onderhoud van je website is dus heel belangrijk. Het uitbesteden van het onderhoud kan je een hoop rust geven, maar ook tijd besparen omdat je het zelf niet meer hoeft te doen.

Waarom WordPress Website onderhoud?

Met een onderhouds abonnement ben je verzekerd van een veilige en goed-werkende website. Gaat er iets mis, of lukt er iets niet? Dan herstellen wij een back-up voor je, of helpen we je verder. Wij denken graag met je mee, zodat er een veilige en onderhoudsvrije WordPress omgeving ontstaat waar je zelf geen omkijken meer naar hebt.

We beschermen je website tegen kwaadwillenden, updaten de WordPress installatie en de plug-ins op je website en draaien regelmatig back-ups.

Houd mijn website Up-to-Date!

Back-Ups

Altijd een veilig versie om op terug te vallen.

Updates

Elke week zorgen we ervoor dat alle plugins weer up-to-date zijn.

SEO Ranking

Weten hoe je SEO strategie ervoor staat?

Link Check

Nooit meer 404 - niet gevonden pagina's met onze link checker.

Security

Elke dag een veiligheids scan voor je website.

Rapportage

Een maandelijks rapport met de status van je website.

Snelheid

Snelheid is belangrijk en dat houden we in de gaten!

Uptime Monitor

Onze websites hebben 99.99% Uptime.

Basis, Premium of Plus?

Mocht er wat gebeuren zoals bijvoorbeeld een hack dan staat de laatste versie van je website zo weer online. Kies het basispakket om er zeker van te zijn dat je website altijd goed beveiligd is, heb je meer onderhoud of opties nodig, kies dan voor het Premium of Extra pakket.

In de premium en plus pakketten zitten naast het altijd up-to-date houden van de website ook support uren tegen een voordelig tarief. In deze uren kunnen we teksten of afbeeldingen aanpassen, het menu van een restaurant veranderen of artikelen toevoegen aan je webshop. Op die manier kun jij lekker verder zonder je zorgen te maken! Prijzen die worden weergegeven zijn altijd exclusief BTW.

Wil je meer lezen over het nut van een onderhoudspakket? Lees dan onze blog over het belang van een goed onderhoudspakket.

Top bedrijf met een super team. Kelly en Sebastiaan denken goed mee en zijn oplossingsgericht!

— The Tasty Kitchen —