Website Laten Maken

Wil je een website laten maken, of je huidige website aanpassen? Wij helpen je!

Wij vinden dat je website voor je moet werken in plaats van andersom

Het belang van een goede website word vaak onderschat

Wil je een complete website laten maken, of heb je al een website die aangepast of opgefrist moet worden? Wij maken onze websites in WordPress en hebben verschillende pakketten of kunnen een offerte op maat voor je maken. Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden zodat we goed kunnen bekijken welk pakket voor jouw website het beste is.

Een WordPress Website laten maken

Voor iedereen is een website persoonlijk en verschillend. Wil je een website waar alleen informatie op komt, of zoek je juist een interactieve webshop? Voordat we voor je aan de slag kunnen bespreken we samen wat de wensen zijn en hoe we je daarbij het beste kunnen helpen. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen dan helpen we je op weg. Heb je al een website ( door ons laten maken ) maar wil je uitbreiden, dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. Op die manier kies je nooit verkeerd.

Ja ik wil een professionele website laten maken!

Op Maat

Alle websites zijn volledig op maat gemaakt.

Responsive

Op elk apparaat een perfecte website.

Bewegingseffecten

Statische website behoren tot het verleden met deze effecten!

100% Tevreden

We zijn pas klaar als je helemaal tevreden bent!

SEO Optimalisatie

Achter de schermen zorgen we voor de laatste technieken.

Extra

Nog niet genoeg? Vraag naar de mogelijkheden.

Google

Je website word geoptimaliseerd voor Google.

Call to Action

Met deze modules maak je een conversiegerichte website.

Hoe gaan we te werk?

Het ( laten ) maken van een website voelt soms als een uitdagende taak, er komt zoveel bij kijken en je word al snel overvallen door allerlei termen en afkortingen. We horen vaak hetzelfde verhaal, ondernemers willen graag hun website zelf maken maar doordat ze er maar niet aan toe komen of de kennis ervan missen komt het niet van de grond. Zonde! Een website is een onmisbare aanvullen voor je bedrijf en elke dag zonder website is een gemiste kans. 90% van alle mensen zoekt uitsluitend online naar diensten en producten, dus zonder website loop je heel wat mis!

En daar schieten wij te hulp, we vinden het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen, en alles zo duidelijk mogelijk, en zonder jargon uit te leggen. Op die manier blijf je betrokken bij het proces zonder je druk te hoeven maken over allerlei technische aspecten.

Studio Fika denkt mee met de klant en misschien nog wel het belangrijkste, verteld alles in Jip en Janneke taal waardoor het voor mij goed te volgen is.

— Sparklzzz —

Achter de schermen

Vaak word er gevraagd of de website na oplevering zelf bij te houden is en of dat niet heel ingewikkeld is. Omdat wij de combinatie WordPress en Elementor gebruiken is het bijhouden en aanpassen van een website makkelijk zelf te doen. Door deze gebruiksvriendelijke CMS en plugins te gebruiken kun je altijd makkelijk zelf aan de slag, en weet je even niet meer hoe het moet? We maken voor de meest voorkomende aanpassingen video’s die je rustig nog even na kan kijken.

Wil je het bijhouden en onderhouden van je website liever uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook! We bieden verschillende onderhoudspakketten aan waarmee we alle zorgen uit handen nemen.