Webshop laten maken

Vanuit huis werken was nog nooit zo makkelijk!

Een webshop is tegenwoordig niet meer weg te denken!

Meer webshops dan ooit.

De webshops schieten de grond uit maar hoe val je nou op tussen al je concurrenten? Wij helpen je om een webshop te maken die past bij jou en er niet uit ziet als dertien in een dozijn. Zo ben je echt uniek met je webshop.

Alle webshops worden gemaakt met WordPress, Elementor en WooCommerce. Door deze combinatie te gebruiken zijn de mogelijkheden voor zowel design als shop functies bijna oneindig. Voordeel hiervan is dat we alles precies op maat kunnen maken en je dus nooit met een webshop zit waarvan er nog 100 online te vinden zijn.

WordPress Webshop

Een webshop is DE hit van 2020, en logisch ook natuurlijk. Een webshop hoeft niet te sluiten vanwege omstandigheden en kun je makkelijk vanuit huis runnen. Wij maken alle webshops volledig op maat, en als het klaar is krijg je een volledige uitleg door middel van video’s. Zo kun je binnen korte tijd jouw webshop starten!

De mogelijkheden zijn eindeloos, wil je een online kledingwinkel beginnen? Geen probleem! Of wil je liever een sieraden lijn opzetten? Voor elke wens is een oplossing, je kan het zo gek niet verzinnen.

Ik word baas van mijn eigen webshop!

Zelf een webshop runnen

Als je webshop eenmaal klaar is moet vraag je je misschien af hoe je dat nou bij moet gaan houden? Daar komen onze handige instructievideo’s goed van pas. Voor de meest gebruikte functies en basishandelingen hebben we video’s gemaakt die je onbeperkt kan kijken. Op die manier ben je snel op weg naar een goedlopende webshop die je helemaal zelf onder controle hebt.

Heb je na de video’s nog vragen, lukt er iets niet of vind je het gewoon fijn als wij op de achtergrond aanwezig zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je te helpen wanneer het nodig is.

Top bedrijf met een super team. Kelly en Sebastiaan denken goed mee en zijn oplossingsgericht!

— The Tasty Kitchen —