Meer verkopen maar je weet niet waar je moet beginnen?

Herken jij jezelf hierin? Je hebt al een tijdje een webshop, je advertenties staan op verschillende platformen, je social media groeit, en genoeg unieke bezoekers komen in je webshop. Toch heb je het gevoel dat je bestellingen misloopt…

Dan is de webshop check wat je nodig hebt!

Wij lopen je webshop na op een aantal belangrijke punten. Hoe snel is je webshop bijvoorbeeld, is hij makkelijk te gebruiken en begrijpelijk voor iedereen, of mis je nog absolute must-haves?

Technische verbertering

Hoe is de reactietijd van je server, en gebruik je al een SSL certificaat? Wij checken het voor je!

Google Web Core Vitals

Voldoet je webshop al aan de nieuwste Web Core Vitals richtlijnen van Google? Wij zoeken het voor je uit.

Gebruiksgemak en ervaring

Een webshop is een webshop, toch? Wat voor jou logisch lijkt hoeft voor bezoekers niet zo te zijn.

SEO Check

SEO is een belangrijke slag in meer conversie, betere vindbaarheid = meer conversie.

Checkout-check

In de check-out kan nog een hoop mis gaan, wij controleren of alles makkelijk verloopt.

Responsive

Meer dan de helft van alle bezoeken komt vanaf een mobiel, des te belangrijker om alles op orde te hebben voor mobiel!

Na de webshop check weet jij:

Eenmalige investering €97,-

lisa
Ik kan Studio Fika aan iedereen aanbevelen. Als startende ondernemer vond ik het lastig geld te besteden aan een website. Maar wow! Zo blij dat ik het geïnvesteerd heb. Niets was te gek en de website is mooier geworden dan ik van te voren had verwacht! Niet twijfelen dus maar doen! Zeer relaxt overleg en ook was de site snel klaar!!
Lisa de Bruin
Lisa voor ouder en kind
emily
Wij zijn erg blij met de nieuwe website die Studio Fika voor ons bedrijf heeft gemaakt. Studio Fika heeft goed naar onze wensen geluisterd en voelde ons goed aan. De service is snel en zeer professioneel. Wij raden Studio Fika absoluut aan!
Emily van Rijn
Knutselkookclub
femmie
Wat een ongelooflijk professioneel bedrijf. Fijne communicatie, denkt mee met de klant en misschien nog wel het belangrijkste... Verteld alles in Jip en Janneke taal waardoor het voor de klant goed te volgen is en dingen mogelijk maakt om zelfstandig te kunnen doen daarna aan de hand van goed uitgelegde filmpjes.
Femmie Andringa
Sparklzzz
debbie
Prettig team om mee te werken, veelzijdig en denken mee.
Debbie Keskin
Cardio Fitness Beverwijk
wanda
Top bedrijf met een super team. Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht!
Wanda Hertoghs
The Tasty Kitchen

Hoe werkt het?

De webshop check laten doen is makkelijk, snel en veilig. Het enige wat we nodig hebben is de URL van je webshop. We hebben verder geen inloggegevens van je webshop nodig.

1

Vraag de webshop check aan

De webshop check vraag je gemakkelijk aan door op de knop hieronder te drukken, we hebben alleen de URL van je webshop nodig, that’s it!

2

Wij gaan voor je aan de slag

Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen gaan we voor je aan de slag, we checken je webshop en maken hier een begrijpelijk rapport van.

3

Samen bespreken we de uitkomst

Binnen 3 werkdagen sturen we een uitnodiging om een Zoom Call in te plannen, tijdens dit gesprek bespreken we onze bevindingen uitvoerig en geven we tekst en uitleg. Na dit gesprek ontvang je het uitgebreide rapport in de mail.

Wat krijg je van ons?

Nog niet overtuigd?

In deze Case Study nemen we je mee in het proces van de webshop check, geven we meer uitleg en laten we zien hoe we te werk gaan.

Loop niet langer klanten mis!

Waarom wel geld uitgeven aan dure advertenties, dagelijks bezig zijn met social media, en nieuwsbrieven versturen als je bezoekers uiteindelijk niets kopen vanwege gebreken in je webshop? Zou dat geen weggegooid geld zijn, en tijd die je beter kon besteden?

Vraag nu de webshop check aan en wees er zeker van dat je webshop optimaal gaat functioneren.

Veelgestelde vragen

Ja ik wil de webshop check!

Vul je gegevens in en druk op betalen. Je word doorgestuurd naar de betaalpagina.

Download ons
gratis ebook...

…en kom erachter hoe je met deze 16 tips meer omzet zal gaan maken, zonder ook maar 1 euro te investeren! Too good to be true? Echt niet!

Cookie erbij?

Onze website gebruikt cookies voor verschillende functionaliteiten en het uitlezen van statistieken. Op geen enkele manier verzamelen we gepersonaliseerde informatie of slaan we privacygevoelige informatie op zonder vooraf uitdrukkelijk toestemming te vragen.