Website of webshop laten maken

Wij helpen je met het bouwen van een website
die bij jouw merk en bedrijf past.

Je website is de online showroom van je onderneming

voor ondernemers die online verder willen

Heb je een complete website nodig, of heb je al een website die aangepast of opgefrist moet worden? Wij maken onze websites met wordpress als CMS en hebben verschillende pakketten of kunnen een offerte op maat voor je maken. Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden zodat we goed kunnen bekijken welk pakket voor jouw website het beste is.

One-Page website

Investering vanaf €499

Met dit type website ben je supersnel online en bepaal je precies wat je bezoekers te zien krijgen en in welke volgorde. Meer weten? Lees onze blog over One-page websites.

voordelen
Onderhoud

Ook voor een one-page website is het up-to-date houden van WordPress en alle bijbehorende plugins belangrijk. Hiervoor raden we aan om voor het basis onderhoudspakket te kiezen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Template website

Investering vanaf €799

Wil je snel online zijn maar heb je net wat meer pagina’s nodig dan bij een One-Page website? Kies dan voor een template website. We hebben een aantal verschillende templates ontwikkeld zodat er voor elke branche keus is. Kies gemakkelijk het lettertype en de kleuren en binnen no-time staat je website online.

Voordelen
Onderhoud

Kies je voor een onderhoudspakket bij een template website dan zorgen wij ervoor dat je altijd up-to-date bent. Kies je voor een uitgebreid pakket dan voegen we maandelijks foto’s toe, veranderen het lesrooster of plaatsen een nieuw menu. Lees hier waarom onderhoud van een website belangrijk is.

Website op maat

Investering vanaf €1399

Als bovenstaande pakketten nog steeds niet genoeg zijn kunnen we een pakket op maat maken. Op deze manier kunnen we je helpen om een baanbrekende website te maken die precies bij jouw onderneming past.

Mogelijkheden

Waar moet je aan denken bij een op maat Pakket? Denk aan een volledige make-over van je huidige website, het toevoegen of verwijderen van pagina’s, afspraak modules of een agenda. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Heb je zelf een idee wat je wilt dan bespreken we dat natuurlijk graag met een kopje koffie.

Onderhoud

Omdat op maat websites vaker en sneller veranderen raden we aan om een Premium of Extra onderhoudspakket te kiezen. Op die manier zorgen wij er altijd voor dat je website up-to-date is en staan we altijd direct klaar om aanpassingen aan de website te doen.

Een webshop, DE hit van 2020!

Meer webshops dan ooit!

De webshops schieten de grond uit maar hoe val je nou op tussen al je concurrenten? Wij helpen je om een webshop te maken die past bij jou en er niet uit ziet als dertien in een dozijn. Zo ben je echt uniek met je webshop.

Alle webshops worden gemaakt met WordPress, Elementor en WooCommerce. Door deze combinatie te gebruiken zijn de mogelijkheden voor zowel design als shop functies bijna oneindig. Voordeel hiervan is dat we alles precies op maat kunnen maken en je dus nooit met een webshop zit waarvan er nog 100 online te vinden zijn.

Webshop

Investering vanaf €1399

Een webshop is DE hit van 2020, en logisch ook natuurlijk. Een webshop hoeft niet te sluiten vanwege omstandigheden en kun je makkelijk vanuit huis runnen. Wij maken alle webshops volledig op maat, en als het klaar is krijg je een volledige uitleg door middel van video’s. Zo kun je binnen korte tijd jouw webshop starten!

Onderhoud en Support

Een webshop is net wat ingewikkelder dan een normale website. Je verwerkt betalingsverkeer en slaat gegevens van klanten op. Je webshop up-to-date houden is hierbij van cruciaal belang, je moet er niet aan denken om gegevens van klanten te verliezen. Daarom raden we altijd aan om minimaal een basis onderhoudspakket te kiezen. Heb je extra support nodig of wil je hulp bij het toevoegen van producten aan de shop? Kies dan voor een Premium of Extra pakket. Bij het laatstgenoemde pakket kun je ons ook 24/7 bereiken voor hulp.

Recensies

Recensies

Ik kan Studio Fika aan iedereen aanbevelen. Als startende ondernemer vond ik het lastig geld te besteden aan een website. Maar wow! Zo blij dat ik het geïnvesteerd heb. Niets was te gek en de website is mooier geworden dan ik van te voren had verwacht! Niet twijfelen dus maar doen! Zeer relaxt overleg en ook was de site snel klaar!!

Lisa de Bruin
Lisa voor ouder en kind

Wij zijn erg blij met de nieuwe website die Studio Fika voor ons bedrijf heeft gemaakt. Studio Fika heeft goed naar onze wensen geluisterd en voelde ons goed aan. De service is snel en zeer professioneel. Wij raden Studio Fika absoluut aan!

Emily van Rijn
Knutselkookclub Haarlem

Wat een ongelooflijk professioneel bedrijf. Fijne communicatie, denkt mee met de klant en misschien nog wel het belangrijkste... Verteld alles in Jip en Janneke taal waardoor het voor de klant goed te volgen is en dingen mogelijk maakt om zelfstandig te kunnen doen daarna aan de hand van goed uitgelegde filmpjes.

Femmie Andringa
Sparklzzz

Top bedrijf met een super team. Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht!

Wanda Hertogs
The Tasty Kitchen

Prettig team om mee te werken, veelzijdig en denken mee.

Debbie Keskin
Cardio Fitness Beverwijk

Frequently Asked Questions

Hier vind je een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten.
Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact op en we helpen je graag.

Als startende ondernemer komt er heel wat op je af! Soms is het lastig om “het begin” te vinden in de ellenlange lijst met to-do items. Samen kijken we waar je nu staat en wat de meest logische volgende stap is.

Altijd! Tijdens een Fika maken we kennis en bespreken we waar je tegen aan loopt of wat je nodig hebt. Wil je daarna toch verder kijken of ga je met iemand anders in zee? Geen probleem!

Geen probleem! We helpen je met een nieuwe website, eventueel het verhuizen van de hosting en alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Daar hebben we onze onderhoudspakketten voor. Of je nou kiest voor een basis pakket waarbij we je website voorzien van de laatste updates en beveiliging, of het extra pakket waarmee we producten in je webshop toevoegen, we helpen je altijd verder door het werk uit handen te nemen.

Dat kan zeker! In tegenstelling tot wat veel mensen denken is dat zelfs helemaal niet zo moeilijk! Voor de meest gebruikelijke aanpassingen hebben we tutorials gemaakt die je rustig en zo vaak als je wil kan bekijken. Lukt het niet dan kunnen we je altijd helpen.

In de praktijk komt dit niet vaak voor. Heb je een onderhoudspakket met Support uren dan lukt het ons meestal wel om het binnen die uren op te lossen.

Heb je geen onderhoudspakket met support uren of mocht het ons toch niet lukken om het probleem binnen de supporturen op te lossen, dan plaatsen wij eerst een backup terug, zodat de website blijft werken. Daarna onderzoeken we de oorzaak en zullen we een voorstel sturen inclusief urenschatting om het probleem op te lossen.

Tijdens de coronacrisis werd het duidelijk dat investeren niet altijd mogelijk is, maar wel nodig is. Heb je nu een nieuwe website of andere hulp nodig, maar is het lastig om dat nu te finacieren, dan kunnen we een betaalplan op maat maken. Denk hierbij aan uitgestelde betaling of gespreide betaling. Op deze manier kun je alvast gebruik maken van je nieuwe website, en zo nieuwe klanten bereiken.


We brengen hier nooit rente of andere kosten voor in rekening en handelen puur op basis van contractuele overeenkomsten.

We bespreken vooraf altijd welke content we nodig hebben en volgens welke specificaties. Dat kan voor elke website anders zijn maar denk bijvoorbeeld aan teksten, afbeeldingen of video’s.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een fotograaf of een ontwerper voor een huisstyle, belettering of bestickering, of een een logo dan kunnen we je doorverwijzen naar een van onze partners. Dit zijn ZZP’ers waar we regelmatig mee samen werken en waarvan we weten dat ze kwaliteit net zo hoog hebben staan als ons.

In 2020 schoten de webshops als paddestoelen uit de grond, en begrijpelijk ook! Daardoor kregen we steeds vaker de vraag om te helpen bij het opzetten van een webshop, zowel het ontwerp deel als het onderhoud en betalingsverkeer kwamen hier natuurlijk aan bod. Wil je een webshop beginnen? Neem contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen.

We streven ernaar om alle websites binnen 6 weken na ontvangst van alle content en goedkeuring van kleuren en stijlen klaar te hebben. Heb je bijzondere wensen of is het project groter dan normaal dan bespreken we altijd van te voren op welke termijn de website klaar zal zijn.

Als jouw website een wordpress website is dan is het in veel gevallen mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden. We kijken vooraf eerst om wat voor website het gaat en op welke manier de website is gebouwd, voordat we het onderhoud gaan doen. Afhankelijk van het systeem waarmee de website is gemaakt kunnen we bepalen of support aan de website ook mogelijk is.

Ja ik wil een professionele website laten maken!

796799ffd3edb8e38d3bbdb2e69ec7a1

Stuur ons een bericht

We maken graag kennis met je en jouw bedrijf!