Veelgestelde
vragen

Hier vind je een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact op en we helpen je graag.

Frequently Asked Questions

Als startende ondernemer komt er heel wat op je af! Soms is het lastig om “het begin” te vinden in de ellenlange lijst met to-do items. Samen kijken we waar je nu staat en wat de meest logische volgende stap is.

Altijd! Tijdens een Fika maken we kennis en bespreken we waar je tegen aan loopt of wat je nodig hebt. Wil je daarna toch verder kijken of ga je met iemand anders in zee? Geen probleem!

Geen probleem! We helpen je met een nieuwe website, eventueel het verhuizen van de hosting en alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Daar hebben we onze onderhoudspakketten voor. Of je nou kiest voor een basis pakket waarbij we je website voorzien van de laatste updates en beveiliging, of het extra pakket waarmee we producten in je webshop toevoegen, we helpen je altijd verder door het werk uit handen te nemen.

Dat kan zeker! Voor de meest gebruikelijke aanpassingen hebben we tutorials gemaakt die je rustig en zo vaak als je wil kan bekijken. Lukt het niet dan kunnen we je altijd helpen.

n de praktijk komt dit niet vaak voor. Heb je een onderhoudspakket met Support uren dan lukt het ons meestal wel om het binnen die uren op te lossen.

Heb je geen onderhoudspakket met support uren of mocht het ons toch niet lukken om het probleem binnen de supporturen op te lossen, dan plaatsen wij eerst een backup terug, zodat de website blijft werken. Daarna onderzoeken we de oorzaak en zullen we een voorstel sturen inclusief urenschatting om het probleem op te lossen.

Tijdens de coronacrisis werd het duidelijk dat investeren niet altijd mogelijk is, maar wel nodig is. Heb je nu een nieuwe website of andere hulp nodig, maar is het lastig om dat nu te finacieren, dan kunnen we een betaalplan op maat maken. Denk hierbij aan uitgestelde betaling of gespreide betaling. Op deze manier kun je alvast gebruik maken van je nieuwe website, en zo nieuwe klanten bereiken.


We brengen hier nooit rente of andere kosten voor in rekening en handelen puur op basis van contractuele overeenkomsten.

We bespreken vooraf altijd welke content we nodig hebben en volgens welke specificaties. Dat kan voor elke website anders zijn maar denk bijvoorbeeld aan teksten, afbeeldingen of video’s.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een fotograaf of een ontwerper voor een huisstyle, belettering of bestickering, of een een logo dan kunnen we je doorverwijzen naar een van onze partners. Dit zijn ZZP’ers waar we regelmatig mee samen werken en waarvan we weten dat ze kwaliteit net zo hoog hebben staan als ons.

In 2020 schoten de webshops als paddestoelen uit de grond, en begrijpelijk ook! Daardoor kregen we steeds vaker de vraag om te helpen bij het opzetten van een webshop, zowel het ontwerp deel als het onderhoud en betalingsverkeer kwamen hier natuurlijk aan bod. Wil je een webshop beginnen? Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

We streven ernaar om alle websites binnen 6 weken na ontvangst van alle content en goedkeuring van kleuren en stijlen klaar te hebben. Heb je bijzondere wensen of is het project groter dan normaal dan bespreken we altijd van te voren op welke termijn de website klaar zal zijn.

Als jouw website een WordPress website is dan is het in veel gevallen mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden. We kijken vooraf eerst om wat voor website het gaat en op welke manier de website is gebouwd, voordat we het onderhoud gaan doen. Afhankelijk van het systeem waarmee de website is gemaakt kunnen we bepalen of support aan de website ook mogelijk is.

Ja ik wil een professionele website laten maken!

Prettig team om mee te werken, veelzijdig en denken mee.

— Cardio Fitness Beverwijk —