Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we je een passend antwoord op al jouw vragen met betrekking tot het laten maken van een webshop. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat van je horen en neem gerust even contact met ons op. Dan zie je jouw vraag binnenkort terug op deze pagina.

Frequently Asked Questions

Alle webshops worden gemaakt met een combinatie van WordPress, WooCommerce en Elementor. Door deze te gebruiken kunnen we alles precies maken zoals we het willen, met bewezen plugins als basis.

Zeker! Al onze ontwerpen worden volledig responsive gemaakt waardoor ze perfect werken op mobiele apparaten. Door het toepassen van deze ontwerpen past de webshop zich automatisch aan aan elk formaat scherm.

Altijd! Tijdens een Fika maken we kennis en bespreken we waar je tegen aan loopt of wat je nodig hebt. Wil je daarna toch verder kijken of ga je met iemand anders in zee? Geen probleem!

Als je webshop aan vernieuwing toe is kunnen we je daar natuurlijk ook mee helpen. Samen bespreken we waar je behoefte aan hebt en tegen welke problemen je nu aan loopt. We stellen een plan van aanpak op en gaan dan aan de slag.

Heb je het zo druk met je webshop dat niet toekomt aan het toevoegen van nieuwe producten, of het updaten van WordPress of andere plugins? Daar hebben we onze onderhoud en beheer pakketten voor. We helpen je hiermee meer tijd vrij te maken voor andere dingen, en zorgen er altijd voor dat je webshop up-to-date blijft.

In de praktijk komt dit niet vaak voor. Heb je een onderhoudspakket met Support uren dan lukt het ons meestal om het binnen die uren op te lossen.

Heb je geen onderhoudspakket met support uren of mocht het ons toch niet lukken om het probleem binnen de supporturen op te lossen, dan plaatsen wij eerst een backup terug, zodat de webshop blijft werken. Daarna onderzoeken we de oorzaak en zullen we een voorstel sturen inclusief urenschatting om het probleem op te lossen.

Voor alle webshops word het blanco “Hello” thema van Elementor gebruikt. Doordat we dit thema gebruiken zitten we niet vast aan vooraf ingestelde functies of visuele aspecten en hebben we de volledige vrije hand in ons ontwerp.

Dat is per webshop natuurlijk verschillend, wat zijn je eisen precies, hoeveel producten komen er in de webshop en zijn er nog andere speciale wensen? Voor de meeste webshops komt dit neer op ongeveer 6 weken, maar dit zal per geval verschillen.

We bespreken vooraf altijd welke content we nodig hebben en volgens welke specificaties. Dat kan voor elke webshop anders zijn, denk bijvoorbeeld aan teksten, afbeeldingen, productspecificaties of video’s.

Wij werken zelf graag met Mollie. Mollie is een bekende en vertrouwde partij, met een goede integratie voor WooCommerce webshops. Ook steekt Mollie veel tijd en energie is het voorkomen van frauduleuze transacties, waardoor er meteen een stuk veiligheid word gewaarborgd.

In alle webshops gebruiken we Google Site Kit. Met deze plugin, die zijn data uit Google Analytics haalt, kun je in 1 oogopslag zien hoeveel bezoekers je webshop heeft, uit welke kanalen deze komen en op welke apparaten ze de webshop bezoeken.

Jazeker! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een domein registreren kan alleen in combinatie met het afnemen van hosting via onze server. Op deze manier houden we onze klantenkring klein en kunnen we altijd persoonlijke service blijven verlenen.

In onze onderhoudspakketten zitten standaard back-ups. Deze kunnen variëren van maandelijks tot elk uur, aan de hand van de behoefte. Alle back-ups worden 90 dagen bewaard en kunnen altijd terug gezet worden.

Ja! Ik wil een professionele webshop laten maken!

deze klanten gingen je voor

lisa
Ik kan Studio Fika aan iedereen aanbevelen. Als startende ondernemer vond ik het lastig geld te besteden aan een website. Maar wow! Zo blij dat ik het geïnvesteerd heb. Niets was te gek en de website is mooier geworden dan ik van te voren had verwacht! Niet twijfelen dus maar doen! Zeer relaxt overleg en ook was de site snel klaar!!
Lisa de Bruin
Lisa voor ouder en kind
emily
Wij zijn erg blij met de nieuwe website die Studio Fika voor ons bedrijf heeft gemaakt. Studio Fika heeft goed naar onze wensen geluisterd en voelde ons goed aan. De service is snel en zeer professioneel. Wij raden Studio Fika absoluut aan!
Emily van Rijn
Knutselkookclub
femmie
Wat een ongelooflijk professioneel bedrijf. Fijne communicatie, denkt mee met de klant en misschien nog wel het belangrijkste... Verteld alles in Jip en Janneke taal waardoor het voor de klant goed te volgen is en dingen mogelijk maakt om zelfstandig te kunnen doen daarna aan de hand van goed uitgelegde filmpjes.
Femmie Andringa
Sparklzzz
debbie
Prettig team om mee te werken, veelzijdig en denken mee.
Debbie Keskin
Cardio Fitness Beverwijk
wanda
Top bedrijf met een super team. Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht!
Wanda Hertoghs
The Tasty Kitchen