Tarieven

Van One-Page website tot webshop met 1000 producten, het bijbehorende onderhoud of gewoon wat extra!
Dit is een lange pagina dus misschien wil je direct naar:

Je website is de online showroom van je onderneming

Voor ondernemers die online verder willen

Heb je een complete website nodig, of heb je al een website die aangepast of opgefrist moet worden? Wij maken onze websites met WordPress als CMS en hebben verschillende pakketten of kunnen een offerte op maat voor je maken. Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden zodat we goed kunnen bekijken welk pakket voor jouw website het beste is.

One-Page website

Investering vanaf €499

Met dit type website ben je supersnel online en bepaal je precies wat je bezoekers te zien krijgen en in welke volgorde. Meer weten? Lees onze blog over One-page websites.

voordelen
Onderhoud

Ook voor een one-page website is het up-to-date houden van WordPress en alle bijbehorende plugins belangrijk. Hiervoor raden we aan om voor het basis onderhoudspakket te kiezen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Kleine Website

Investering vanaf €799

Wil je snel online zijn maar heb je net wat meer pagina’s nodig dan bij een One-Page website? Kies dan voor een kleine website. Met deze website heb je alle pagina’s die je nodig hebt voor een voordelige prijs.

Voordelen
Onderhoud

Kies je voor een onderhoudspakket bij een kleine website dan zorgen wij ervoor dat je altijd up-to-date bent. Kies je voor een uitgebreid pakket dan voegen we maandelijks foto’s toe, veranderen het lesrooster of plaatsen een nieuw menu. Lees hier waarom onderhoud van een website belangrijk is.

Website op maat

Investering vanaf €1399

Als bovenstaande pakketten nog steeds niet genoeg zijn kunnen we een pakket op maat maken. Op deze manier kunnen we je helpen om een baanbrekende website te maken die precies bij jouw onderneming past.

Mogelijkheden

Waar moet je aan denken bij een op maat Pakket? Denk aan een volledige make-over van je huidige website, het toevoegen of verwijderen van pagina’s, afspraak modules of een agenda. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Heb je zelf een idee wat je wilt dan bespreken we dat natuurlijk graag met een kopje koffie.

Onderhoud

Omdat op maat websites vaker en sneller veranderen raden we aan om een Premium of Extra onderhoudspakket te kiezen. Op die manier zorgen wij er altijd voor dat je website up-to-date is en staan we altijd direct klaar om aanpassingen aan de website te doen.

Een webshop, DE hit van 2020!

Meer webshops dan ooit!

De webshops schieten de grond uit maar hoe val je nou op tussen al je concurrenten? Wij helpen je om een webshop te maken die past bij jou en er niet uit ziet als dertien in een dozijn. Zo ben je echt uniek met je webshop.

Alle webshops worden gemaakt met WordPress, Elementor en WooCommerce. Door deze combinatie te gebruiken zijn de mogelijkheden voor zowel design als shop functies bijna oneindig. Voordeel hiervan is dat we alles precies op maat kunnen maken en je dus nooit met een webshop zit waarvan er nog 100 online te vinden zijn.

Webshop

Investering vanaf €1399

Een webshop is DE hit van 2020, en logisch ook natuurlijk. Een webshop hoeft niet te sluiten vanwege omstandigheden en kun je makkelijk vanuit huis runnen. Wij maken alle webshops volledig op maat, en als het klaar is krijg je een volledige uitleg door middel van video’s. Zo kun je binnen korte tijd jouw webshop starten!

Onderhoud en Support

Een webshop is net wat ingewikkelder dan een normale website. Je verwerkt betalingsverkeer en slaat gegevens van klanten op. Je webshop up-to-date houden is hierbij van cruciaal belang, je moet er niet aan denken om gegevens van klanten te verliezen. Daarom raden we altijd aan om minimaal een basis onderhoudspakket te kiezen. Heb je extra support nodig of wil je hulp bij het toevoegen van producten aan de shop? Kies dan voor een Premium of Extra pakket. Bij het laatstgenoemde pakket kun je ons ook 24/7 bereiken voor hulp.

Waarom wordPress website onderhoud?

Altijd up-to-date en veilig online, ook voor je klanten

Met een onderhouds abonnement ben je verzekerd van een veilige en goed-werkende website. Gaat er iets mis, of lukt er iets niet? Dan herstellen wij een back-up voor je, of helpen we je verder. Wij denken graag met je mee, zodat er een veilige en onderhoudsvrije WordPress omgeving ontstaat waar je zelf geen omkijken meer naar hebt.

We beschermen je website tegen kwaadwillenden, updaten de WordPress installatie en de plug-ins op je website en draaien regelmatig back-ups.

Basis Onderhoud

Zorgeloos online voor €25 per maand

Wist je dat 1 op de 3 ondernemers te maken krijgen met cybercriminaliteit? Van het simpelweg plat leggen van een website tot het stelen van gegevens. Met het basis pakket zorgen we ervoor dat kwaadwillende geen kans krijgen.

Wat doen we?

Dit basispakket raden we altijd aan. Een website die op een oude versie van WordPress draait is per definitie meer kwetsbaar en ook Google geeft de voorkeur aan websites die up-to-date zijn.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.

Premium Onderhoud

Voor €50 per maand altijd de laatste aanpassingen online

Heb je regelmatig kleine aanpassingen op je website? Denk aan een menu dat elke maand anders is, een lesrooster wat aangepast moet worden of een fotogalerij met je laatste werk, kies dan voor Premium Onderhoud.

Wat doen we?

In dit pakket heb je alle veiligheid van het basispakket maar ook nog eens een uur per maand voor aanpassingen aan je website. Daarnaast helpen we je tijdens kantooruren graag met onze kennis en vaardigheden. Vragen over bijvoorbeeld meer klanten aantrekken of social media kun je altijd bij ons stellen.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.

Extra Onderhoud

24/7 bereikbaar voor maar €75 per maand

Ben je een ondernemer die vaak of veel online wil aanpassen, maar er simpelweg geen tijd voor heeft? Dan zit je met het Extra onderhoudspakket goed. Niet alleen krijg je de meeste opties, ook staan we 2 uur per maand voor je klaar om aan te passen wat je maar wil. Nieuwe evenementen toevoegen aan je agenda of producten toevoegen aan de webshop? Geen probleem! Daarnaast staan we 24/7 voor je klaar om je te helpen bij problemen.

Wat doen we?

Met dit pakket laat je niets aan het toeval over. Het is de perfecte verzekering voor webshops en ondernemers die het grootste deel van hun werkzaamheden online uitvoeren. Wil je zeker zijn van de allerbeste online aanwezigheid dan is dit pakket de keus voor jou.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.

Support uur / Extra

Kleine aanpassingen voor €50 per uur

Heb je af en toe een aanpassing nodig, wil je een nieuwe pagina op je website of wil je graag dat we het laatste nieuws over je onderneming online zetten? Dan kunnen we je daar ook bij helpen.

Wat doen we?

Geef aan ons door wat je wil aanpassen, wij kijken hoe lang we daar mee bezig zijn en laten je dit vooraf weten. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.