Over ons

Ondernemers helpen met een vliegende start,
dat is onze passie!

Wij zijn Sebastiaan en Kelly, 31 en 33 lentes jong, sinds 2010 een heel leuk stel en ook nog eens happily married sinds 2015, stapelgek op onze hond Fenna (aka Studio Fika mascotte), We hebben een grote liefde voor koken en alles wat met eten te maken heeft, krijgen veel inspiratie uit wandelen in de natuur, we zijn creatieve grafische tech nerds, verzinnen altijd wel weer een nieuw klus project in ons huis EN trotse eigenaren van een 30 jaar oude camper.

We zijn Studio Fika eind 2019 begonnen in de zoektocht naar een nieuw leven. Met Studio Fika willen wij ondernemers helpen om hun omzet te verhogen door middel van websites die klanten aantrekken. Wij geloven dat een mooie website het visitekaartje van een onderneming is.

Ons doel is om het hele proces, van aanvragen van een domeinnaam tot het daadwerkelijke online zetten van een website zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te maken. Ook leggen we graag het nut en de belangen van bepaalde zaken uit. Op deze manier blijf je nooit met vragen achter en zorgen wij voor een website die bij je past.

Perfect geholpen! Studio Fika heeft niet alleen geholpen met mijn website, ook de ondernemerstips waren heel fijn!

Dit is ons doel

Al het begin is spannend

Misschien ben je net begonnen als ZZP’er en heb je je eerste website nodig? Of misschien ben je al jaren ondernemer en kan je website wel een opfrisbeurt gebruiken. Wij willen je daarbij helpen, zodat jij weer verder kan als ondernemer.

Wij zetten ons altijd 100% in voor een goed eindresultaat en zelfs als de website online is blijven wij ervoor zorgen dat deze optimaal werkt.

Het proces

Samen kijken we naar wat je nodig hebt en hoe we je daarbij het beste kunnen helpen. Tussentijds houden we contact en bespreken we de vorderingen.

Zorg en Onderhoud

Ook als de website online is staan wij voor je klaar. Met onze onderhoudspakketten zorgen we ervoor dat de website zo goed mogelijk blijft functioneren en jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

ontmoet het team

Samen zijn we de beste combinatie tussen
techniek en vormgeving van websites

Kelly Gouman

Founder and Co-owner

Sebastiaan Gouman

Founder and Co-owner

Fenna

Fika Mascotte

Frequently Asked Questions

Hier vind je een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten.
Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact op en we helpen je graag.

Als startende ondernemer komt er heel wat op je af! Soms is het lastig om “het begin” te vinden in de ellenlange lijst met to-do items. Samen kijken we waar je nu staat en wat de meest logische volgende stap is.

Altijd! Tijdens een Fika maken we kennis en bespreken we waar je tegen aan loopt of wat je nodig hebt. Wil je daarna toch verder kijken of ga je met iemand anders in zee? Geen probleem!

Geen probleem! We helpen je met een nieuwe website, eventueel het verhuizen van de hosting en alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Daar hebben we onze onderhoudspakketten voor. Of je nou kiest voor een basis pakket waarbij we je website voorzien van de laatste updates en beveiliging, of het extra pakket waarmee we producten in je webshop toevoegen, we helpen je altijd verder door het werk uit handen te nemen.

Dat kan zeker! Voor de meest gebruikelijke aanpassingen hebben we tutorials gemaakt die je rustig en zo vaak als je wil kan bekijken. Lukt het niet dan kunnen we je altijd helpen.

In de praktijk komt dit niet vaak voor. Heb je een onderhoudspakket met Support uren dan lukt het ons meestal wel om het binnen die uren op te lossen.

Heb je geen onderhoudspakket met support uren of mocht het ons toch niet lukken om het probleem binnen de supporturen op te lossen, dan plaatsen wij eerst een backup terug, zodat de website blijft werken. Daarna onderzoeken we de oorzaak en zullen we een voorstel sturen inclusief urenschatting om het probleem op te lossen.

Tijdens de coronacrisis werd het duidelijk dat investeren niet altijd mogelijk is, maar wel nodig is. Heb je nu een nieuwe website of andere hulp nodig, maar is het lastig om dat nu te finacieren, dan kunnen we een betaalplan op maat maken. Denk hierbij aan uitgestelde betaling of gespreide betaling. Op deze manier kun je alvast gebruik maken van je nieuwe website, en zo nieuwe klanten bereiken.


We brengen hier nooit rente of andere kosten voor in rekening en handelen puur op basis van contractuele overeenkomsten.

We bespreken vooraf altijd welke content we nodig hebben en volgens welke specificaties. Dat kan voor elke website anders zijn maar denk bijvoorbeeld aan teksten, afbeeldingen of video’s.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een fotograaf of een ontwerper voor een huisstyle, belettering of bestickering, of een een logo dan kunnen we je doorverwijzen naar een van onze partners. Dit zijn ZZP’ers waar we regelmatig mee samen werken en waarvan we weten dat ze kwaliteit net zo hoog hebben staan als ons.

In 2020 schoten de webshops als paddestoelen uit de grond, en begrijpelijk ook! Daardoor kregen we steeds vaker de vraag om te helpen bij het opzetten van een webshop, zowel het ontwerp deel als het onderhoud en betalingsverkeer kwamen hier natuurlijk aan bod. Wil je een webshop beginnen? neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

We streven ernaar om alle websites binnen 6 weken na ontvangst van alle content en goedkeuring van kleuren en stijlen klaar te hebben. Heb je bijzondere wensen of is het project groter dan normaal dan bespreken we altijd van te voren op welke termijn de website klaar zal zijn.

Als jouw website een wordpress website is dan is het in veel gevallen mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden. We kijken vooraf eerst om wat voor website het gaat en op welke manier de website is gebouwd, voordat we het onderhoud gaan doen. Afhankelijk van het systeem waarmee de website is gemaakt kunnen we bepalen of support aan de website ook mogelijk is.

Recensies

Recensies

Ik kan Studio Fika aan iedereen aanbevelen. Als startende ondernemer vond ik het lastig geld te besteden aan een website. Maar wow! Zo blij dat ik het geïnvesteerd heb. Niets was te gek en de website is mooier geworden dan ik van te voren had verwacht! Niet twijfelen dus maar doen! Zeer relaxt overleg en ook was de site snel klaar!!

Lisa de Bruin
Lisa voor ouder en kind

Wij zijn erg blij met de nieuwe website die Studio Fika voor ons bedrijf heeft gemaakt. Studio Fika heeft goed naar onze wensen geluisterd en voelde ons goed aan. De service is snel en zeer professioneel. Wij raden Studio Fika absoluut aan!

Emily van Rijn
Knutselkookclub Haarlem

Wat een ongelooflijk professioneel bedrijf. Fijne communicatie, denkt mee met de klant en misschien nog wel het belangrijkste... Verteld alles in Jip en Janneke taal waardoor het voor de klant goed te volgen is en dingen mogelijk maakt om zelfstandig te kunnen doen daarna aan de hand van goed uitgelegde filmpjes.

Femmie Andringa
Sparklzzz

Top bedrijf met een super team. Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht!

Wanda Hertogs
The Tasty Kitchen

Prettig team om mee te werken, veelzijdig en denken mee.

Debbie Keskin
Cardio Fitness Beverwijk

Klaar voor de volgende stap?

796799ffd3edb8e38d3bbdb2e69ec7a1

Stuur ons een bericht

We maken graag kennis met je en jouw bedrijf!