Website Onderhoud
en beheer

Voor een veilige en stabiele website zonder zorgen.

Tijd besparen met één van onze onderhouds pakketten, zodat jij kan doen waar jij goed in bent.

Houd je website veilig en snel

WordPress is 1 van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Er komen elke dag nieuwe updates bij. Het is daarom belangrijk om je website up to date te houden. Hiermee hou je je website veilig. Daarnaast is WordPress onderhoud ook belangrijk om je website goed draaiende te houden. Plugins ontwikkelen zich voortdurend. Als je deze niet allemaal op tijd update kan dit problemen op je website veroorzaken.

Onderhoud van je website is dus heel belangrijk. Het uitbesteden van het onderhoud kan je een hoop rust geven, maar ook tijd besparen omdat je het zelf niet meer hoeft te doen.

Basis Onderhoud

Zorgeloos online voor €25 per maand

Wist je dat 1 op de 3 ondernemers te maken krijgen met cybercriminaliteit? Van het simpelweg plat leggen van een website tot het stelen van gegevens. Met het basis pakket zorgen we ervoor dat kwaadwillende geen kans krijgen.

Wat doen we?

Dit basispakket raden we altijd aan. Een website die op een oude versie van WordPress draait is per definitie meer kwetsbaar en ook Google geeft de voorkeur aan websites die up-to-date zijn.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.

Premium Onderhoud

Voor €50 per maand altijd de laatste aanpassingen online

Heb je regelmatig kleine aanpassingen op je website? Denk aan een menu dat elke maand anders is, een lesrooster wat aangepast moet worden of een fotogalerij met je laatste werk, kies dan voor Premium Onderhoud.

In dit pakket heb je alle veiligheid van het basispakket maar ook nog eens een uur per maand voor aanpassingen aan je website. Daarnaast helpen we je tijdens kantooruren graag met onze kennis en vaardigheden. Vragen over bijvoorbeeld meer klanten aantrekken of social media kun je altijd bij ons stellen.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.

Waarom wordPress website onderhoud?

altijd up-to-date en veilig online, ook voor je klanten

Met een onderhouds abonnement ben je verzekerd van een veilige en goed-werkende website. Gaat er iets mis, of lukt er iets niet? Dan herstellen wij een back-up voor je, of helpen we je verder. Wij denken graag met je mee, zodat er een veilige en onderhoudsvrije WordPress omgeving ontstaat waar je zelf geen omkijken meer naar hebt.

We beschermen je website tegen kwaadwillenden, updaten de WordPress installatie en de plug-ins op je website en draaien regelmatig back-ups.

Extra Onderhoud

24/7 bereikbaar voor maar €75 per maand

Ben je een ondernemer die vaak of veel online wil aanpassen, maar er simpelweg geen tijd voor heeft? Dan zit je met het Extra onderhoudspakket goed. Niet alleen krijg je de meeste opties, ook staan we 2 uur per maand voor je klaar om aan te passen wat je maar wil. Nieuwe evenementen toevoegen aan je agenda of producten toevoegen aan de webshop? Geen probleem! Daarnaast staan we 24/7 voor je klaar om je te helpen bij problemen.

Met dit pakket laat je niets aan het toeval over. Het is de perfecte verzekering voor webshops en ondernemers die het grootste deel van hun werkzaamheden online uitvoeren. Wil je zeker zijn van de allerbeste online aanwezigheid dan is dit pakket de keus voor jou.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.

Support uur

Kleine aanpassingen voor €50 per uur

Heb je af en toe een aanpassing nodig, wil je een nieuwe pagina op je website of wil je graag dat we het laatste nieuws over je onderneming online zetten? Dan kunnen we je daar ook bij helpen.

Geef aan ons door wat je wil aanpassen, wij kijken hoe lang we daar mee bezig zijn en laten je dit vooraf weten. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Meer lezen?

Wil je nog meer weten over WordPress onderhoud? Lees dan onze blog of neem contact op via de onderstaande knop.

Recensies

Recensies

Ik kan Studio Fika aan iedereen aanbevelen. Als startende ondernemer vond ik het lastig geld te besteden aan een website. Maar wow! Zo blij dat ik het geïnvesteerd heb. Niets was te gek en de website is mooier geworden dan ik van te voren had verwacht! Niet twijfelen dus maar doen! Zeer relaxt overleg en ook was de site snel klaar!!

Lisa de Bruin
Lisa voor ouder en kind

Wij zijn erg blij met de nieuwe website die Studio Fika voor ons bedrijf heeft gemaakt. Studio Fika heeft goed naar onze wensen geluisterd en voelde ons goed aan. De service is snel en zeer professioneel. Wij raden Studio Fika absoluut aan!

Emily van Rijn
Knutselkookclub Haarlem

Wat een ongelooflijk professioneel bedrijf. Fijne communicatie, denkt mee met de klant en misschien nog wel het belangrijkste... Verteld alles in Jip en Janneke taal waardoor het voor de klant goed te volgen is en dingen mogelijk maakt om zelfstandig te kunnen doen daarna aan de hand van goed uitgelegde filmpjes.

Femmie Andringa
Sparklzzz

Top bedrijf met een super team. Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht!

Wanda Hertogs
The Tasty Kitchen

Prettig team om mee te werken, veelzijdig en denken mee.

Debbie Keskin
Cardio Fitness Beverwijk

Ja ik wil een professionele website laten maken!

796799ffd3edb8e38d3bbdb2e69ec7a1

Stuur ons een bericht

We maken graag kennis met je en jouw bedrijf!