webshop Hosting en
optimalisatie

Een snelle website of webshop is van cruciaal belang. Bezoekers verwachten dat een webshop optimaal functioneert. Duurt het te lang om een pagina te laden dan zullen bezoekers ergens anders gaan kijken. Om dit te voorkomen bieden we VPS Hosting en Optimalisatie aan. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld caching zorgen we ervoor dat je webshop supersnel geladen is.

Supersnelle hosting
die je niet hoeft te delen

VPS staat voor Virtual Private Server, een vorm van hosting waarbij een fysieke server opgedeeld is in kleinere virtuele servers. Hierdoor ben je gegarandeerd van hoge prestaties, snelheid en een veilige omgeving. Webshops raden we altijd aan gebruik te maken van VPS. Met een VPS vang je bezoekerspieken goed op zodat jouw webshop altijd bereikbaar is. Daarnaast ben je niet afhankelijk van andere gebruikers op de server, jouw website of webshop is altijd snel.

Omdat we alles graag simpel houden hebben we maar 2 pakketten, een website en een webshop pakket. Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt, zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en weet je zeker dat je goed zit!

Inclusief alles!

Alles wat je mag verwachten van een hosting bieden we aan, en je mag er zoveel gebruik van maken als je wil. Heb je een extra subdomein, SSL of email adres nodig? Geen probleem, je mag hier zoveel van gebruiken als je wilt, en dat zonder extra kosten!

SSL Certificaat

Maak gebruik van zoveel Domain Validation SSL certificaten als je wilt zonder extra kosten.

Onbeperkt emailadressen

Extra emailadres nodig voor een nieuwe medewerker? Geen probleem! We stellen alles voor je in en je bent in no-time te bereiken.

Onbeperkt aantal Databases

Extra database nodig? Dat is in een handomdraai geregeld, en je mag er zoveel maken als je wil.

Inclusief domeinnaam

Extra betalen voor een domeinnaam? Daar geloven we niet in. Jouw unieke domeinnaam kost je niks extra.

Onbeperkt subdomeinen

Subdomein nodig voor een extra project? Wij activeren een subdomein inclusief WordPress installatie zodat je snel verder kan.

Server altijd up-to-date

Onze servers zijn altijd up-to-date, zo draait jouw website nooit op een oude versie van bijvoorbeeld PHP.

Webshop optimalisatie
voor de beste resultaten

Weleens getest of je website of webshop optimaal functioneert? Als je hier nog nooit mee bezig bent geweest is de kans groot dat er nog wat te verbeteren valt, en dat kan heel wat opleveren. Wist je bijvoorbeeld dat snelle webshops meer conversie hebben dan langzame webshops? Ook Google gaat steeds meer waarde hechten aan een geoptimaliseerde website, dat meten ze aan de hand van de web core vitals. Geoptimaliseerde websites ranken namelijk ook hoger in de zoekresultaten dan websites die nog niet geoptimaliseerd zijn.

Neem je bij ons het Hosting en Optimalisatie pakket af, dan zorgen wij ervoor dat je website of webshop geoptimaliseerd wordt voor de snelste resultaten EN ook nog eens voldoet aan de Web Core Vitals richtlijnen. Wil je weten of je dit nodig hebt, vraag dan de webshop check aan, wij checken je website en brengen een gedetailleerd verslag uit.

Webshop Optimalisatie

Wil je een supersnelle website of webshop maar kom je er maar niet uit hoe je dat moet doen? Met onze optimalisatie service zorgen wij ervoor dat je op alle vlakken een verbetering gaat ervaren, zonder dat je er zelf ook maar iets voor hoeft te doen!

Browser & Server Caching

Door WPRocket en NGINX te combineren krijgen we de snelste webshops! Het beste van 2 technieken.

Web Core Vitals

Onze optimalisatie voldoet aan alle eisen van de nieuwe Google Web Core Vital richtlijnen.

WebP Afbeeldingen

WebP is het bestandsformaat van de toekomst en met onze compressie zonder in te leveren op kwaliteit!

Responsive check

Werkt jouw website perfect op alle verschillende apparaten? Wij checken het voor je!

Verwijderen van ongebruikte code

Niet alle code hoeft op elke pagina geladen te worden, daarom verwijderen we per pagina ongebruikte code.

WordPress Rocket Licentie

Zo lang als je klant bij ons bent kun je gebruik maken van een WordPress Rocket licentie.

Maandelijks

Website Hosting
& Optimalisatie

€30 /mnd

Webshop Hosting
& Optimalisatie

€60 /mnd