Lees onze blogs en blijf op de hoogte!

De ontwikkelingen voor webshops staan nooit stil. Elke week plaatsen we een nieuwe blog waarin we de ontwikkelingen volgen en bespreken. Ook geven we handige tips en tricks om zelf uit te voeren. Heb je een WooCommerce webshop dan is dit DE plek om blogs te lezen.

Website Onderhoud

WordPress Website Onderhoud

Het up-to-date houden van je Wordpress website door middel van regelmatig onderhoud plegen is niet ingewikkeld, maar wel belangrijk.

Lees Meer
Website

One-Page Websites

Een “one-page website” ook wel “one-pager” of “single page website” is een website die bestaat uit 1 lange pagina waarop alle informatie (content) wordt geplaatst.

Lees Meer
SEO & Vindbaarheid

Wat is SEO?

SEO staat voor “search engine optimization”, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een belangrijk onderdeel van je website.

Lees Meer

Download ons
gratis ebook...

…en kom erachter hoe je met deze 16 tips meer omzet zal gaan maken, zonder ook maar 1 euro te investeren! Too good to be true? Echt niet!

Cookie erbij?

Onze website gebruikt cookies voor verschillende functionaliteiten en het uitlezen van statistieken. Op geen enkele manier verzamelen we gepersonaliseerde informatie of slaan we privacygevoelige informatie op zonder vooraf uitdrukkelijk toestemming te vragen.